PAPETTI, Patrizia
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 3.896
NA - Nord America 2.370
AS - Asia 923
SA - Sud America 14
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 10
AF - Africa 9
OC - Oceania 9
Totale 7.231
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.356
IE - Irlanda 1.112
IT - Italia 967
SE - Svezia 615
CN - Cina 490
DE - Germania 410
UA - Ucraina 403
TR - Turchia 172
SG - Singapore 117
FI - Finlandia 101
GB - Regno Unito 91
FR - Francia 80
IN - India 55
VN - Vietnam 43
BE - Belgio 20
CZ - Repubblica Ceca 17
MY - Malesia 17
AT - Austria 13
RU - Federazione Russa 11
DK - Danimarca 9
EU - Europa 9
PL - Polonia 9
AU - Australia 8
BR - Brasile 8
CA - Canada 8
HK - Hong Kong 8
NL - Olanda 8
RO - Romania 8
LU - Lussemburgo 7
JP - Giappone 5
PA - Panama 5
PE - Perù 5
PH - Filippine 5
PT - Portogallo 5
HU - Ungheria 4
MW - Malawi 4
IL - Israele 2
KR - Corea 2
MA - Marocco 2
RS - Serbia 2
TH - Thailandia 2
BB - Barbados 1
BD - Bangladesh 1
BG - Bulgaria 1
CH - Svizzera 1
CL - Cile 1
GR - Grecia 1
IR - Iran 1
KZ - Kazakistan 1
LK - Sri Lanka 1
NG - Nigeria 1
NZ - Nuova Zelanda 1
SA - Arabia Saudita 1
SI - Slovenia 1
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 1
ZA - Sudafrica 1
ZM - Zambia 1
Totale 7.231
Città #
Dublin 1.110
Chandler 572
Rome 320
Jacksonville 292
Nanjing 178
Izmir 164
Wilmington 101
Ann Arbor 91
Princeton 91
Lawrence 87
Nanchang 73
Woodbridge 66
Ashburn 62
Ogden 61
Cassino 59
Inglewood 57
Singapore 55
Brooklyn 53
Dearborn 49
Milan 47
Beijing 43
Boardman 40
Naples 40
Seattle 40
Pune 38
Dong Ket 37
Helsinki 34
Turin 30
Orange 29
Des Moines 28
Kunming 27
Brussels 20
Jiaxing 20
Shenyang 20
New York 19
Changsha 18
Hebei 18
Tianjin 18
Brno 17
Hangzhou 17
Los Angeles 14
Verona 14
Auburn Hills 13
Florence 13
Vienna 13
Bologna 11
Changchun 11
San Francisco 11
Bari 10
Haikou 9
Lanzhou 9
Modena 9
Perugia 9
Shanghai 9
Brandenburg 8
Copenhagen 8
Falls Church 8
Crispano 7
Fairfield 7
Houston 7
Kuala Lumpur 7
Luxembourg 7
Munich 7
Padova 7
Reggio Calabria 7
Toronto 7
Acerra 6
Norwalk 6
Palermo 6
Redmond 6
Saint Petersburg 6
Sarezzo 6
St. Leonhard in Passeier 6
Ampang 5
Düsseldorf 5
Frattamaggiore 5
Parma 5
Sassari 5
Teramo 5
Tokyo 5
Afragola 4
Blantyre 4
Cambridge 4
Catania 4
Faenza 4
Frankfurt am Main 4
Gelsenkirchen 4
Genoa 4
Gubbio 4
Hanover 4
Ho Chi Minh City 4
Hong Kong 4
Melbourne 4
Salerno 4
Solbiate Arno 4
Torino 4
Vila Nova de Gaia 4
Amsterdam 3
Atripalda 3
Azzano San Paolo 3
Totale 4.537
Nome #
Gli orti urbani tra sostenibilità verde e benefici sociali 215
Ruolo dei saggi di eco-genotossicità per la protezione dell’ambiente e della salute umana 204
Organic food: a study on demographic characteristics and factors influencing purchase intentions among consumers in pontina province 130
Le molecole bioattive dei pomodori e le tecnologie di coltivazione 112
IL CONSUMATORE DEI BENI DI LUSSO 111
THE IMPORTANCE OF LIFE CYCLE ASSESSMENT FOR ENVIRONMENTAL SUSTAINABILITY IN MOZZARELLA CHEESE SECTOR: AN EMPIRICAL ANALYSIS 106
Sistema di gestione ambientale in un'azienda farmaceutica 97
DETERMINATION OF PERSISTENT ORGANIC CONTAMINANTS IN M. MERLUCCIUS FOR THE EVALUATION OF ENVIRONMENTAL QUALITY AND RISK IN THE FOOD CHAIN 96
Inquinamento elettromagnetico: evoluzione della normativa italiana. 94
Studio analitico su alcune tinture per capelli 93
The geographic discrimination of honeys through investigation of mineral contents and common chemical quality parameters 93
The digital gender gap 92
A RFID web-based infotracing system for the artisanal Italian cheese quality traceability. 91
Quality and tradition in pdo cheeses a comparative study of cheese-making processes, traditional and industrial, using ft-ir/atr 91
Sistemi di gestione e di certificazione ambientale 90
Chimica e qualità dell'ambiente 90
“Gestione delle acque reflue industriali: analisi dei costi di collettamento e trattamento in consorzio” 90
Identification and determination of vitexin and isovitexin in Passiflora incarnata extracts 89
La componente minerale e alcuni parametri qualitativi dei mieli prodotti nel basso Lazio. 89
Identification and assay by HPLC of the flavonoid components of Silybum marianum in medicinal specialities 89
A PERSPECTIVE ON THE POTENTIAL HEALTH RISK OF ARSENIC VIA DIETARY INTAKE OF RADISH AND LETTUCE FROM LATIUM 89
La gestione integrata delle coste: aspetti economici e territorial 88
Applicazione Dell'HPLC alla ricerca di alcune ammine, fenoli, amminofenoli in campioni di tinture per capelli in crema e shampoo 88
Commercializzazione e sicurezza degli alimenti geneticamente modificati 88
INDAGINE SUL CONTENUTO DI METALLI PESANTI MEDIANTE L'USO DI INDICATORI VEGETALI PER LA DEFINIZIONE DELLA QUALITA' ORGANOLETTICA , NUTRIZIONALE E MERCEOLOGICA 87
“Application and potential market for composite materials” 87
Utilizzo di bioindicatori vegetali per il rilevamento dell’inquinamento in siti a differente livello di impatto ambientale. 86
Presenza di metalli quale indice di qualità nel pescato delle coste laziali. 85
Presenza di metalli pesanti in alcuni prodotti della cosmesi 85
Development of a Rapid Soil Water Content DetectionTechnique Using Active Infrared Thermal Methods forIn-Field Applications 85
The italian digital agenda 85
Marketing product lever in the luxury goods sector 85
Composition and sensory analysis for quality evaluation of a typical italian cheese: influence by ripening period. 84
"Spin-Off" negli enti locali nel settore dei rifiuti solidi urbani:un caso reale 84
Biorisanamento dei suoli contaminati : esperienze e prospettive 84
Authors’ Response 84
"Genetically modified food marketing and safety” 83
Trasporto e distribuzione di energia Elettrica-Le nuove tecnologie per la riduzione dell'impatto ambientale 83
ARSENIC LEVELS IN MILK AND MOZZARELLA CHEESE FROM LAZIO REGION 82
Thecnological innovation in agricolture Congresso New Trends in food system 81
Determining the authenticity of PDO buffalo mozzarella: an approach based on Fourier transform infrared (MIR-FTIR) spectroscopy and on chemometric tools 81
”Technological innovation in agricolture” 80
Use of vegetable bio indicators to measure pollution in sites with different levels of environmental impact 80
Uno sviluppo sostenibile delle coste del Lazio: Linee guida per l'area pilota Terracina/Ostia 80
Heavy metals in the fishery products of low Lazio and the use of metallothionein as a biomarker of contamination 80
Accumulation of heavy metals to assess the health status of swordfish in a comparative analysis of Mediterranean and Atlantic areas 80
HPLC Evaluation of the ratio between the Antihepatotoxic constituents of Silybum marianum 79
Can Hairy Vetch Cover Crop Affects Arsenic Accumulation in Vegetable Crops? 77
Il recupero energetico dai rifiuti: un confronto tra le diverse opzioni” 76
Development of south Lazio oil production – note I: caracterization of some first quality virgin oil 76
Biorisanamento di suolo contaminati: Esperienze e prospettive 76
Determinazione della composizione di fibre in mischia mediante spettrofotometria FTIR 76
Studio analitico su sostanze contenute in tinture per capelli 76
“Heavvy metals presence in some cosmetics" 75
L'agricoltura biologica in provincia di Frosinone 75
Cobalt-chromium alloys in dentistry: An evaluation of metal ion release 75
Prezzo e qualità dei prodotti biologici: indagine sperimentale sul contenuto di carbaryl in alcuni campioni di succo di frutta in commercio 74
Contamination from heavy metals in the erboristic preparations of malva sylvestris 74
Riciclaggio e recupero di energia nel comparto agricolo 72
METALLIZZAZIONE IN CRESCITA 72
TECHNOLOGICAL INNOVATION IN THE ENERGETIC SYSTEM AND CLIMATIC POLICIES OF THE DEVELOPMENT PERSPECTIVE TO THE YEAR 2030 71
Indagine sul contenuto dei metalli pesanti per la definizione della qualità organolettica, nutrizionale e merceologica di prodotti orticoli 71
Characterization of Thyme and Tansy Extracts Used as Basic Substances in Zucchini Crop Protection 70
“Development of south Lazio oil production- note 1: characterization of some first quality virgin oil” 69
Characterization of garlic (Allium sativum L.) aqueous extract and its hypothetical role as biostimulant in crop protection 69
Gestione integrata degli RSU: un caso reale. 68
MULTIVARIATE MONITORING OF QUALITY OF A SPARKLING WINE 68
THE METALLOTIONEINE UTILIZATION AS BIOMARKERS FOR THE EVALUTATION OF FISHING PRODUCTS AND MARINE COASTAL OF ROW LATIUM QUALITY 68
"Smaltimento di reflui animali con produzione di biogas: uno studio di fattibilità” 67
“Lo smaltimento dei rifiuti solidi urbani: un bilancio economico”. 67
Relationships between trace elements in Posidonia oceanica shoots and in sediment fractions along Latium coasts (northwestern Mediterranean Sea) 67
Uno sviluppo sostenibile del Lazio: La metodologia ICZM ( parte II) 67
La componente minerale e alcuni parametri qualitativi dei mieli prodotti nel basso Lazio 66
Open innovation in the food and beverage industry: green supply chain and green innovation 66
La gestione biologica e convenzionale del frumento duro: rese e potenziale salutare della granella e della pasta 66
Inquinamento elettromagnetico a bassa frequenza: valutazione economico-ambientale degli interventi di risanamento 64
"Tutela e valorizzazione del sistema agroalimentare siciliano" 64
Arsenic accumulation in edible vegetables and health risk reduction by groundwater treatment using an adsorption process 62
Contaminazione da metalli pesanti in preparazioni erboristiche di malva 59
A perspective on the potential health risks from PCBs and heavy metals contamination of M. merluccius from Mediterranean Sea 56
La mozzarella di bufala campana DOP: metodi di produzione metodi di produzione casearia a confronto 51
Genetic effects in Helix aspersa near a coal plant revealed by the micronucleus test 51
PROSPECTS OF USING GARLIC EXTRACTS FOR PEST CONTROL IN SUSTAINABLE AGRICULTURE 50
Natural urban farming as a mean to connect community to sustainable food: the case of demonstration garden in Tor Mancina 50
Surimi: Focus sulla qualità di prodotto, sul processo produttivo e sul consumo consapevole 49
Search engines: operation and optimization 49
Bioaccumulation of Heavy Metals by Herbaceous Species Grown in Urban and Rural Sites 49
Search engines: definition and state of art 48
Stagionatura di un formaggio di bufala tipico del basso Lazio: caratteristiche chimico-fisiche e sensoriali 47
Natural horticultural systems in organic farming as a tool for resilience: improvement of economic performance and prevention of soil erosion 42
Physiological response of Posidonia oceanica to heavy metal pollution along the Tyrrhenian coast 40
L’orto urbano sociale come promotore di un consumo sostenibile: “progetto pilota CREA-Università di Cassino” 40
The customer's preference in light cannabis: an italian perspective 39
Il Carciofo (Cynara cardunculus scolymus) e il suo ruolo nell’economia circolare 37
Impact of organic and “protected designation of origin” labels in the perception of olive oil sensory quality 36
Digitalization and prevention of corruption: Opportunities and risks—Some evidence from the Italian university system 33
Phytoremediation of a pyrene-contaminated soil by Cannabis sativa L. at different initial pyrene concentrations 32
Effetti di lavorazione e fertilizzazione del suolo sull’assorbimento dell’Arsenico in frumento duro 26
The profile of bioactive compounds in two tomato lines (hp-2 and Atv_aft) when grown under low-Input farming conditions with or without mulching and intercropping 23
Alimenti a base di insetti: proprietà nutrizionali, produzione e prospettive di mercato 18
Totale 7.534
Categoria #
all - tutte 29.479
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 29.479


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020746 187 21 8 63 4 147 46 102 29 24 89 26
2020/2021833 90 20 98 115 4 111 9 91 39 95 26 135
2021/2022675 9 0 13 36 37 11 10 66 111 14 147 221
2022/20233.095 205 219 136 179 146 592 52 164 1.258 22 58 64
2023/2024987 91 42 95 57 80 120 90 137 123 26 20 106
2024/202591 91 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 7.589