CAPPELLI, Lucio
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 3.151
NA - Nord America 2.170
AS - Asia 983
OC - Oceania 10
SA - Sud America 7
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 5
AF - Africa 4
Totale 6.330
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.153
IE - Irlanda 1.008
SE - Svezia 581
CN - Cina 523
IT - Italia 443
UA - Ucraina 405
DE - Germania 389
TR - Turchia 186
SG - Singapore 101
GB - Regno Unito 99
FI - Finlandia 94
IN - India 63
VN - Vietnam 54
FR - Francia 35
BE - Belgio 30
HK - Hong Kong 21
MY - Malesia 16
CA - Canada 15
CZ - Repubblica Ceca 15
RU - Federazione Russa 15
AU - Australia 10
PH - Filippine 8
AT - Austria 6
LU - Lussemburgo 6
PL - Polonia 6
EU - Europa 5
NL - Olanda 5
BR - Brasile 4
RO - Romania 4
PK - Pakistan 3
ZA - Sudafrica 3
AR - Argentina 2
DK - Danimarca 2
GR - Grecia 2
PT - Portogallo 2
RS - Serbia 2
TH - Thailandia 2
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BD - Bangladesh 1
CH - Svizzera 1
CL - Cile 1
IL - Israele 1
JP - Giappone 1
KR - Corea 1
LK - Sri Lanka 1
MS - Montserrat 1
PA - Panama 1
SA - Arabia Saudita 1
ZM - Zambia 1
Totale 6.330
Città #
Dublin 1.007
Chandler 620
Jacksonville 295
Rome 251
Izmir 183
Nanjing 182
Ann Arbor 97
Princeton 85
Lawrence 83
Wilmington 75
Woodbridge 74
Nanchang 69
Singapore 56
Dearborn 55
Brooklyn 51
Ashburn 48
Ogden 47
Dong Ket 44
Pune 39
Shenyang 37
Cassino 36
Beijing 35
Milan 34
Changsha 33
Inglewood 32
Kunming 32
Brussels 30
Seattle 27
Hebei 25
Boardman 24
Tianjin 24
New York 23
Des Moines 20
Jiaxing 18
Brno 15
Corsico 15
Orange 15
Helsinki 14
Auburn Hills 13
Verona 13
Los Angeles 12
Brandenburg 11
Changchun 10
San Francisco 10
Kuala Lumpur 9
Lanzhou 9
Norwalk 8
Shanghai 8
Hangzhou 7
Ho Chi Minh City 7
Toronto 7
Luxembourg 6
Salerno 6
Staten Island 6
Vienna 6
Zhengzhou 6
Ampang 5
Arezzo 5
Bremen 5
Canberra 5
Jinan 5
London 5
Ningbo 5
Saint Petersburg 5
Gelsenkirchen 4
Hefei 4
Hong Kong 4
Munich 4
Naples 4
Napoli 4
Warsaw 4
Washington 4
Albinea 3
Amsterdam 3
Frankfurt am Main 3
Fuzhou 3
Haikou 3
Hanover 3
Lappeenranta 3
Markham 3
Melbourne 3
Muzaffargarh 3
Ottawa 3
Redmond 3
Rivoli 3
Ancona 2
Athens 2
Bangkok 2
Bassano del Grappa 2
Borgo Valsugana 2
Campobasso 2
Casalnuovo Di Napoli 2
Cernusco sul Naviglio 2
Cluj-napoca 2
Cogollo del Cengio 2
Copenhagen 2
Da Nang 2
Denver 2
Frattamaggiore 2
Lecce 2
Totale 4.145
Nome #
Is the "Made in Italy" a key to success? An empirical investigation 153
Organic food: a study on demographic characteristics and factors influencing purchase intentions among consumers in pontina province 130
L'offerta formativa in Italia.L'aggiornamento continuo e lo sviluppo delle conoscenze e delle competenze nel settore "qualità e certificazione". 97
CAF Education: applicazione, risultati e implicazioni 97
DETERMINATION OF PERSISTENT ORGANIC CONTAMINANTS IN M. MERLUCCIUS FOR THE EVALUATION OF ENVIRONMENTAL QUALITY AND RISK IN THE FOOD CHAIN 96
Are Consumers Willing to Pay More for a “Made in” Product? An Empirical Investigation on “Made in Italy” 95
Qualità, competitività e innovazione. 93
Gli oli di oliva italiani:aspetti legislativi e di mercato 93
Building new business model from multiple case study research in the Internet of Me 93
Gli strumenti di valorizzazione della qualità nel settore turistico. 92
A territorial integration approach for the quality of the tourism offer: the SLOT model 91
Quality and tradition in pdo cheeses a comparative study of cheese-making processes, traditional and industrial, using ft-ir/atr 91
La certificazione nel commercio elettronico 89
I sistemi di gestione qualità e ambiente. Integrazione tra i sistemi conformi alle norme ISO 9000 e ISO 14000 89
Considerazioni sul problema dei rifiuti. Nota II: i rifiuti solidi urbani 88
Peer evaluation to develop benchmarking in the public sector 88
Un modello per la pubblica amministrazione: il Common Assessment Framework 87
Quality and price: two different worlds? 87
Alcune considerazioni dal punto di vista economico ed ambientale sul confronto tra agricoltura convenzionale e agricoltura alternativa 87
Conventional agricolture and alternative agricolture: a comparison from an economic and environmental point of view 86
Il problema dei rifiuti. Nota III: trattamento e smaltimento finale" 85
Alcune considerazioni sul problema dei rifiuti speciali, tossici e nocivi 84
The attitude of consumers towards “Made in Italy” products. An empirical analysis among Italian customers 84
La riduzione dell'orario di lavoro come strumento di sviluppo economico 83
La peer evaluation come strumento per sviluppare il benchmarking nel settore pubblico: risultati di una ricerca sulla diffusione dei percorsi di alta formazione sui temi del TQM destinati alla P.A 82
La qualità nelle Aziende Sanitarie Locali 82
Environmental impact of paper industry in Italy: a case study 82
Interpretation and Use of CAF 2006 Model. 81
Determining the authenticity of PDO buffalo mozzarella: an approach based on Fourier transform infrared (MIR-FTIR) spectroscopy and on chemometric tools 81
Qualità in Sanità 80
Customer satisfation e imprenditore schumpeteriano: conflitti e convergenze 80
Asimmetrie di informazione e mercati dei beni di consumo 80
Benchmarking: un concetto da precisare 79
Asimmetrie di informazione e qualità dei beni di consumo: premesse teoriche per una indagine empirica 79
Ricerca e industria in Italia. Vent'anni del Fondo IMI. Il caso Sigma Tau. 79
L'evoluzione del concetto di qualità 78
A set of statistical techniques to implement continuous improvment: outcomes of a citizen’s satisfaction survey 77
Conventional agriculture and alternative agriculture: a comparison from an economic and environmental point of view 77
Statistical techniques for continuous improvement:a citizen’s satisfaction survey 77
Testing a customer satisfaction model for online services 77
Management della qualità 77
Schumpeter e l'"ipotesi schumpeteriana" 77
Customer satisfation: un obiettivo irrinunciabile 76
Introduction to the customer satisfaction process oriented model (CS ProMod) 76
Peer evaluation as a tool to develop benchmarking in the public administrations: a survey to identify a common training scheme 75
Evaluating citizen satisfaction of public online services: a methodological approach 75
The experimental phase of a general Customer Satisfaction management model for online services supplied by public administrations 75
Fattori qualitativi ed igienici nella ristorazione collettiva 75
La customer satisfaction fra centralità del cliente e dell'imprenditore 74
Prezzo e qualità dei prodotti biologici: indagine sperimentale sul contenuto di carbaryl in alcuni campioni di succo di frutta in commercio 74
Environmental Management Systems in the services sector: the case of the hotel trade 74
The evaluation of university system in Italy 74
Fattori qualitativi ed iigienici nella ristorazione collettiva (seconda parte) 73
La politica industriale e l'innovazione nel settore farmaceutico 73
Measures and indices of customer satisfaction in the motor industry 73
La certificazione come strumento di gestione delle risorse forestali 72
International trade and regulation and the effects on quality and certification 72
La qualità nei servizi pubblici 71
Ricerca e industria in Italia. Vent'anni del Fondo IMI. Il Caso Fidia. 71
The adoption of CAF (Common Assessment Framework) as a useful tool for self-assessment in the public sector. The experience of an italian organization. 71
Education and quality 71
The diffusion of TQM model in Italy: a comparison between public and private sector. 70
Verso l'eccellenza: il modello EFQM 70
Il miglioramento attraverso il benchmarking: il caso Alitalia spa 70
Un modello di rilevazione per la misurazione della soddisfazione del cittadino relativamente ai servizi erogati online, 70
Qualità 69
Qualità e teoria economica 67
Ipotesi di razionalizzazione energetica in un’industria lattiero casearia 66
The renewal of public administration: the reference framework 66
Un approccio economico alla qualità: la relazione qualità, prezzo e informazione 65
null 63
Performance management and competitive strategies of international companies 63
Quality of education and Deming concept of the Profound Knoweldge 60
Consumer attitude towards the products "Made in Italy". An empirical investigation 59
Human resources development and competences as a basis for the qualitymanagement within the kaizen approach 57
null 56
A perspective on the potential health risks from PCBs and heavy metals contamination of M. merluccius from Mediterranean Sea 56
Il miglioramento della qualità e processi di coinvolgimento degli stakeholder nei servizi alle persone e nel welfare locale; l’esperienza della Regione Lazio 48
null 46
CAF Education and self-assessment: an exploratory study on cause-effect internal relation. 45
La disponibilità a pagare per il Made in Italy. Una ricerca empirica su alcuni prodotti nel settore alimentare 43
The willingness to pay in the food sector. Testing the hypothesis of consumer preferences for some made in Italy products 42
Digital Regulation of Intellectual Capital for Open Innovation: Industries’ Expert Assessments of Tacit Knowledge for Controlling and Networking Outcome 39
Impact of organic and “protected designation of origin” labels in the perception of olive oil sensory quality 36
Digitalization and prevention of corruption: Opportunities and risks—Some evidence from the Italian university system 33
Integration between ISO 9000 and ISO 14000: Oppurtunities and limits 33
Digital Communication Tools and Knowledge Creation Processes for Enriched Intellectual Outcome—Experience of Short-Term E-Learning Courses during Pandemic 30
null 28
Is Buying Local Food a Sustainable Practice? A Scoping Review of Consumers’ Preference for Local Food 25
Acknowledgment to Reviewers of Data in 2020 21
La gestione della qualità nel settore tessile-abbigliamento 20
Alimenti a base di insetti: proprietà nutrizionali, produzione e prospettive di mercato 18
null 4
From knowledge to consumption: How consumers perceive food quality 2
La gestione della qualità nel settore tessile-abbigliamento della provincia di Frosinone 1
Totale 6.619
Categoria #
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Totale 25.158


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020688 221 8 3 60 6 132 43 90 21 11 87 6
2020/2021799 84 11 81 83 17 112 8 111 38 88 28 138
2021/2022641 5 2 5 36 35 2 8 60 160 9 108 211
2022/20232.739 188 225 118 180 153 498 21 157 1.116 12 38 33
2023/2024568 50 38 30 24 30 92 55 80 87 9 8 65
2024/202580 80 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
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