CAPPELLI, Lucio
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 3.163
NA - Nord America 2.346
AS - Asia 1.062
SA - Sud America 14
OC - Oceania 10
AF - Africa 7
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 5
Totale 6.607
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.328
IE - Irlanda 996
SE - Svezia 578
CN - Cina 526
IT - Italia 452
UA - Ucraina 405
DE - Germania 396
TR - Turchia 186
SG - Singapore 166
GB - Regno Unito 99
FI - Finlandia 98
IN - India 64
VN - Vietnam 55
FR - Francia 37
BE - Belgio 30
HK - Hong Kong 21
MY - Malesia 16
CA - Canada 15
CZ - Repubblica Ceca 15
RU - Federazione Russa 15
AU - Australia 10
BR - Brasile 8
PH - Filippine 8
LU - Lussemburgo 7
AT - Austria 6
PL - Polonia 6
EU - Europa 5
NL - Olanda 5
PK - Pakistan 4
RO - Romania 4
TH - Thailandia 4
ZA - Sudafrica 4
AR - Argentina 3
PT - Portogallo 3
BD - Bangladesh 2
CH - Svizzera 2
DK - Danimarca 2
GR - Grecia 2
KG - Kirghizistan 2
PA - Panama 2
RS - Serbia 2
AM - Armenia 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
CL - Cile 1
CY - Cipro 1
EC - Ecuador 1
ID - Indonesia 1
IL - Israele 1
IM - Isola di Man 1
JP - Giappone 1
KR - Corea 1
LK - Sri Lanka 1
LV - Lettonia 1
MA - Marocco 1
MS - Montserrat 1
MU - Mauritius 1
PY - Paraguay 1
SA - Arabia Saudita 1
ZM - Zambia 1
Totale 6.607
Città #
Dublin 995
Chandler 614
Jacksonville 295
Rome 249
Izmir 183
Nanjing 182
Boardman 112
Singapore 110
Ann Arbor 97
Princeton 85
Lawrence 82
Wilmington 75
Woodbridge 74
Nanchang 69
Dearborn 55
Brooklyn 51
Ashburn 48
Ogden 47
Dong Ket 44
Pune 39
Shenyang 37
Cassino 36
Beijing 35
Los Angeles 35
Milan 34
Changsha 33
Inglewood 32
Kunming 32
Brussels 30
Seattle 27
Hebei 25
Tianjin 24
New York 23
Des Moines 20
Jiaxing 18
Santa Clara 18
Helsinki 16
Corsico 15
Orange 15
Brno 14
Auburn Hills 13
Verona 13
Brandenburg 11
Changchun 10
San Francisco 10
Kuala Lumpur 9
Lanzhou 9
Munich 9
Norwalk 8
Shanghai 8
Hangzhou 7
Ho Chi Minh City 7
Luxembourg 7
Naples 7
Toronto 7
Salerno 6
Vienna 6
Zhengzhou 6
Ampang 5
Arezzo 5
Bremen 5
Canberra 5
Jinan 5
London 5
Ningbo 5
Saint Petersburg 5
Staten Island 5
Gelsenkirchen 4
Hefei 4
Hong Kong 4
Lappeenranta 4
Napoli 4
Warsaw 4
Washington 4
Albinea 3
Amsterdam 3
Frankfurt am Main 3
Fuzhou 3
Haikou 3
Hanover 3
Lisbon 3
Markham 3
Melbourne 3
Muzaffargarh 3
Ottawa 3
Redmond 3
Rivoli 3
Aix-en-Provence 2
Ancona 2
Athens 2
Bangkok 2
Bassano del Grappa 2
Bishkek 2
Borgo Valsugana 2
Buenos Aires 2
Campobasso 2
Casalnuovo Di Napoli 2
Cernusco sul Naviglio 2
Cluj-napoca 2
Cogollo del Cengio 2
Totale 4.316
Nome #
Is the "Made in Italy" a key to success? An empirical investigation 159
Organic food: a study on demographic characteristics and factors influencing purchase intentions among consumers in pontina province 134
CAF Education: applicazione, risultati e implicazioni 107
L'offerta formativa in Italia.L'aggiornamento continuo e lo sviluppo delle conoscenze e delle competenze nel settore "qualità e certificazione". 102
DETERMINATION OF PERSISTENT ORGANIC CONTAMINANTS IN M. MERLUCCIUS FOR THE EVALUATION OF ENVIRONMENTAL QUALITY AND RISK IN THE FOOD CHAIN 100
Are Consumers Willing to Pay More for a “Made in” Product? An Empirical Investigation on “Made in Italy” 99
Qualità, competitività e innovazione. 98
Gli strumenti di valorizzazione della qualità nel settore turistico. 97
Building new business model from multiple case study research in the Internet of Me 97
Gli oli di oliva italiani:aspetti legislativi e di mercato 95
Introduction to the customer satisfaction process oriented model (CS ProMod) 95
Un modello per la pubblica amministrazione: il Common Assessment Framework 94
A territorial integration approach for the quality of the tourism offer: the SLOT model 94
Quality and tradition in pdo cheeses a comparative study of cheese-making processes, traditional and industrial, using ft-ir/atr 94
La certificazione nel commercio elettronico 93
Considerazioni sul problema dei rifiuti. Nota II: i rifiuti solidi urbani 93
Alcune considerazioni dal punto di vista economico ed ambientale sul confronto tra agricoltura convenzionale e agricoltura alternativa 92
Conventional agricolture and alternative agricolture: a comparison from an economic and environmental point of view 91
Peer evaluation to develop benchmarking in the public sector 90
I sistemi di gestione qualità e ambiente. Integrazione tra i sistemi conformi alle norme ISO 9000 e ISO 14000 90
Alcune considerazioni sul problema dei rifiuti speciali, tossici e nocivi 88
Il problema dei rifiuti. Nota III: trattamento e smaltimento finale" 88
La qualità nelle Aziende Sanitarie Locali 88
Quality and price: two different worlds? 88
Environmental impact of paper industry in Italy: a case study 87
La riduzione dell'orario di lavoro come strumento di sviluppo economico 86
The attitude of consumers towards “Made in Italy” products. An empirical analysis among Italian customers 86
La peer evaluation come strumento per sviluppare il benchmarking nel settore pubblico: risultati di una ricerca sulla diffusione dei percorsi di alta formazione sui temi del TQM destinati alla P.A 85
Interpretation and Use of CAF 2006 Model. 84
Asimmetrie di informazione e mercati dei beni di consumo 84
Determining the authenticity of PDO buffalo mozzarella: an approach based on Fourier transform infrared (MIR-FTIR) spectroscopy and on chemometric tools 84
Customer satisfation e imprenditore schumpeteriano: conflitti e convergenze 83
A set of statistical techniques to implement continuous improvment: outcomes of a citizen’s satisfaction survey 82
Conventional agriculture and alternative agriculture: a comparison from an economic and environmental point of view 82
Benchmarking: un concetto da precisare 82
Qualità in Sanità 82
Asimmetrie di informazione e qualità dei beni di consumo: premesse teoriche per una indagine empirica 82
Ricerca e industria in Italia. Vent'anni del Fondo IMI. Il caso Sigma Tau. 81
L'evoluzione del concetto di qualità 80
Statistical techniques for continuous improvement:a citizen’s satisfaction survey 80
Management della qualità 80
Customer satisfation: un obiettivo irrinunciabile 79
Testing a customer satisfaction model for online services 79
Schumpeter e l'"ipotesi schumpeteriana" 79
Peer evaluation as a tool to develop benchmarking in the public administrations: a survey to identify a common training scheme 78
Evaluating citizen satisfaction of public online services: a methodological approach 78
The experimental phase of a general Customer Satisfaction management model for online services supplied by public administrations 78
La customer satisfaction fra centralità del cliente e dell'imprenditore 78
Fattori qualitativi ed igienici nella ristorazione collettiva 78
Prezzo e qualità dei prodotti biologici: indagine sperimentale sul contenuto di carbaryl in alcuni campioni di succo di frutta in commercio 78
La politica industriale e l'innovazione nel settore farmaceutico 76
Environmental Management Systems in the services sector: the case of the hotel trade 76
The evaluation of university system in Italy 76
Verso l'eccellenza: il modello EFQM 75
Fattori qualitativi ed iigienici nella ristorazione collettiva (seconda parte) 75
Measures and indices of customer satisfaction in the motor industry 75
La certificazione come strumento di gestione delle risorse forestali 74
International trade and regulation and the effects on quality and certification 74
The diffusion of TQM model in Italy: a comparison between public and private sector. 73
Il miglioramento attraverso il benchmarking: il caso Alitalia spa 73
La qualità nei servizi pubblici 73
Ricerca e industria in Italia. Vent'anni del Fondo IMI. Il Caso Fidia. 73
The adoption of CAF (Common Assessment Framework) as a useful tool for self-assessment in the public sector. The experience of an italian organization. 73
Education and quality 73
Un modello di rilevazione per la misurazione della soddisfazione del cittadino relativamente ai servizi erogati online, 72
Qualità 71
Qualità e teoria economica 70
Ipotesi di razionalizzazione energetica in un’industria lattiero casearia 68
The renewal of public administration: the reference framework 68
Un approccio economico alla qualità: la relazione qualità, prezzo e informazione 67
Performance management and competitive strategies of international companies 66
null 63
Consumer attitude towards the products "Made in Italy". An empirical investigation 63
Quality of education and Deming concept of the Profound Knoweldge 62
A perspective on the potential health risks from PCBs and heavy metals contamination of M. merluccius from Mediterranean Sea 60
Human resources development and competences as a basis for the qualitymanagement within the kaizen approach 58
null 56
Il miglioramento della qualità e processi di coinvolgimento degli stakeholder nei servizi alle persone e nel welfare locale; l’esperienza della Regione Lazio 50
CAF Education and self-assessment: an exploratory study on cause-effect internal relation. 49
Integration between ISO 9000 and ISO 14000: Oppurtunities and limits 49
La disponibilità a pagare per il Made in Italy. Una ricerca empirica su alcuni prodotti nel settore alimentare 45
The willingness to pay in the food sector. Testing the hypothesis of consumer preferences for some made in Italy products 44
Digital Regulation of Intellectual Capital for Open Innovation: Industries’ Expert Assessments of Tacit Knowledge for Controlling and Networking Outcome 42
Impact of organic and “protected designation of origin” labels in the perception of olive oil sensory quality 40
Digitalization and prevention of corruption: Opportunities and risks—Some evidence from the Italian university system 39
Digital Communication Tools and Knowledge Creation Processes for Enriched Intellectual Outcome—Experience of Short-Term E-Learning Courses during Pandemic 31
null 28
Alimenti a base di insetti: proprietà nutrizionali, produzione e prospettive di mercato 27
Is Buying Local Food a Sustainable Practice? A Scoping Review of Consumers’ Preference for Local Food 27
Acknowledgment to Reviewers of Data in 2020 24
La gestione della qualità nel settore tessile-abbigliamento 22
Consumer Behaviour Regarding Certified Food 11
From knowledge to consumption: How consumers perceive food quality 8
La gestione della qualità nel settore tessile-abbigliamento della provincia di Frosinone 5
Totale 6.905
Categoria #
all - tutte 29.167
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 29.167


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020396 0 0 0 0 6 132 43 90 21 11 87 6
2020/2021799 84 11 81 83 17 112 8 111 38 88 28 138
2021/2022641 5 2 5 36 35 2 8 60 160 9 108 211
2022/20232.709 187 223 117 178 152 492 21 156 1.100 12 38 33
2023/2024565 49 38 30 24 30 92 55 80 86 8 8 65
2024/2025399 79 25 102 30 163 0 0 0 0 0 0 0
Totale 6.905