CAPPELLI, Lucio
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 3.882
NA - Nord America 3.739
AS - Asia 2.187
SA - Sud America 225
AF - Africa 41
OC - Oceania 11
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 5
Totale 10.090
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.670
IE - Irlanda 996
CN - Cina 807
SG - Singapore 675
SE - Svezia 591
IT - Italia 582
DE - Germania 457
UA - Ucraina 410
RU - Federazione Russa 376
TR - Turchia 194
HK - Hong Kong 193
BR - Brasile 183
GB - Regno Unito 134
VN - Vietnam 119
FI - Finlandia 109
IN - India 95
FR - Francia 64
CA - Canada 45
PL - Polonia 31
BE - Belgio 30
ES - Italia 23
ZA - Sudafrica 22
AT - Austria 18
AR - Argentina 17
MY - Malesia 16
BD - Bangladesh 15
CZ - Repubblica Ceca 15
MX - Messico 15
JP - Giappone 13
AU - Australia 11
EC - Ecuador 10
PH - Filippine 10
NL - Olanda 9
EG - Egitto 8
LU - Lussemburgo 7
ID - Indonesia 6
IQ - Iraq 6
RO - Romania 6
CO - Colombia 5
EU - Europa 5
LT - Lituania 5
PY - Paraguay 5
CH - Svizzera 4
IL - Israele 4
MA - Marocco 4
PK - Pakistan 4
TH - Thailandia 4
PA - Panama 3
PT - Portogallo 3
SA - Arabia Saudita 3
UZ - Uzbekistan 3
VE - Venezuela 3
ZM - Zambia 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
DK - Danimarca 2
GR - Grecia 2
JO - Giordania 2
KG - Kirghizistan 2
KZ - Kazakistan 2
LB - Libano 2
LV - Lettonia 2
MU - Mauritius 2
NP - Nepal 2
RS - Serbia 2
TN - Tunisia 2
TT - Trinidad e Tobago 2
AM - Armenia 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BB - Barbados 1
BG - Bulgaria 1
CL - Cile 1
CR - Costa Rica 1
CY - Cipro 1
GF - Guiana Francese 1
IM - Isola di Man 1
KR - Corea 1
KW - Kuwait 1
LK - Sri Lanka 1
MD - Moldavia 1
MS - Montserrat 1
OM - Oman 1
SV - El Salvador 1
TJ - Tagikistan 1
TW - Taiwan 1
Totale 10.090
Città #
Dublin 995
Dallas 643
Chandler 614
Singapore 363
Rome 311
Jacksonville 295
Izmir 183
Nanjing 182
Hong Kong 176
Ashburn 170
The Dalles 160
Boardman 116
Hefei 103
Ann Arbor 97
Beijing 90
Princeton 85
Lawrence 82
Wilmington 75
Los Angeles 74
Woodbridge 74
Moscow 70
Brooklyn 69
Nanchang 69
Dearborn 55
New York 52
Ogden 47
Cassino 46
Dong Ket 44
Milan 40
Munich 40
Pune 39
Ho Chi Minh City 38
Shenyang 37
Seattle 34
Changsha 33
Council Bluffs 33
Inglewood 32
Kunming 32
Brussels 30
Santa Clara 29
Hebei 25
Tianjin 24
Warsaw 24
Montreal 22
São Paulo 22
Des Moines 20
San Francisco 19
Jiaxing 18
Verona 18
Helsinki 17
Corsico 15
Denver 15
Orange 15
Brno 14
Frankfurt am Main 14
Johannesburg 14
Stockholm 14
Auburn Hills 13
Tokyo 13
Mumbai 12
Phoenix 12
Brandenburg 11
Murcia 11
Naples 11
Nuremberg 11
Changchun 10
Hanoi 10
Houston 10
Lappeenranta 10
Vienna 10
Kuala Lumpur 9
Lanzhou 9
North Bergen 9
Poplar 9
Toronto 9
Ankara 8
Cairo 8
Chennai 8
Norwalk 8
Shanghai 8
Boston 7
Hangzhou 7
London 7
Luxembourg 7
Assago 6
Charlotte 6
Columbus 6
Guayaquil 6
Mexico City 6
Salerno 6
Zhengzhou 6
Ampang 5
Amsterdam 5
Arezzo 5
Atlanta 5
Bremen 5
Canberra 5
Chicago 5
Jinan 5
Ningbo 5
Totale 6.411
Nome #
Is the "Made in Italy" a key to success? An empirical investigation 190
CAF Education: applicazione, risultati e implicazioni 160
Organic food: a study on demographic characteristics and factors influencing purchase intentions among consumers in pontina province 155
Alcune considerazioni dal punto di vista economico ed ambientale sul confronto tra agricoltura convenzionale e agricoltura alternativa 154
Building new business model from multiple case study research in the Internet of Me 152
Considerazioni sul problema dei rifiuti. Nota II: i rifiuti solidi urbani 146
DETERMINATION OF PERSISTENT ORGANIC CONTAMINANTS IN M. MERLUCCIUS FOR THE EVALUATION OF ENVIRONMENTAL QUALITY AND RISK IN THE FOOD CHAIN 146
Are Consumers Willing to Pay More for a “Made in” Product? An Empirical Investigation on “Made in Italy” 145
Alcune considerazioni sul problema dei rifiuti speciali, tossici e nocivi 140
A territorial integration approach for the quality of the tourism offer: the SLOT model 135
Conventional agricolture and alternative agricolture: a comparison from an economic and environmental point of view 135
L'offerta formativa in Italia.L'aggiornamento continuo e lo sviluppo delle conoscenze e delle competenze nel settore "qualità e certificazione". 134
An overview on the inclusion of nutraceutical compounds in functional food 133
A Review of the Concept of University 5.0 132
Introduction to the customer satisfaction process oriented model (CS ProMod) 130
La certificazione nel commercio elettronico 129
Quality 5.0: a state-of-the-art literature review 127
Qualità, competitività e innovazione. 127
Environmental impact of paper industry in Italy: a case study 127
Asimmetrie di informazione e mercati dei beni di consumo 127
Un modello per la pubblica amministrazione: il Common Assessment Framework 122
Gli oli di oliva italiani:aspetti legislativi e di mercato 122
Quality 5.0 in Higher Education: A Literature Review 121
Gli strumenti di valorizzazione della qualità nel settore turistico. 120
A set of statistical techniques to implement continuous improvment: outcomes of a citizen’s satisfaction survey 120
Peer evaluation to develop benchmarking in the public sector 120
Asimmetrie di informazione e qualità dei beni di consumo: premesse teoriche per una indagine empirica 119
Conventional agriculture and alternative agriculture: a comparison from an economic and environmental point of view 118
Benchmarking: un concetto da precisare 118
Il problema dei rifiuti. Nota III: trattamento e smaltimento finale" 116
Quality and tradition in pdo cheeses a comparative study of cheese-making processes, traditional and industrial, using ft-ir/atr 115
Quality and price: two different worlds? 114
Consumer attitude towards the products "Made in Italy". An empirical investigation 114
The attitude of consumers towards “Made in Italy” products. An empirical analysis among Italian customers 113
Ricerca e industria in Italia. Vent'anni del Fondo IMI. Il caso Sigma Tau. 111
Statistical techniques for continuous improvement:a citizen’s satisfaction survey 110
La qualità nelle Aziende Sanitarie Locali 110
A perspective on the potential health risks from PCBs and heavy metals contamination of M. merluccius from Mediterranean Sea 110
La peer evaluation come strumento per sviluppare il benchmarking nel settore pubblico: risultati di una ricerca sulla diffusione dei percorsi di alta formazione sui temi del TQM destinati alla P.A 109
Qualità in Sanità 108
Determining the authenticity of PDO buffalo mozzarella: an approach based on Fourier transform infrared (MIR-FTIR) spectroscopy and on chemometric tools 108
Customer satisfation e imprenditore schumpeteriano: conflitti e convergenze 107
Prezzo e qualità dei prodotti biologici: indagine sperimentale sul contenuto di carbaryl in alcuni campioni di succo di frutta in commercio 105
I sistemi di gestione qualità e ambiente. Integrazione tra i sistemi conformi alle norme ISO 9000 e ISO 14000 105
La riduzione dell'orario di lavoro come strumento di sviluppo economico 104
Customer satisfation: un obiettivo irrinunciabile 104
Interpretation and Use of CAF 2006 Model. 103
Peer evaluation as a tool to develop benchmarking in the public administrations: a survey to identify a common training scheme 103
Verso l'eccellenza: il modello EFQM 102
La politica industriale e l'innovazione nel settore farmaceutico 102
Management della qualità 102
Fattori qualitativi ed igienici nella ristorazione collettiva 101
The experimental phase of a general Customer Satisfaction management model for online services supplied by public administrations 100
L'evoluzione del concetto di qualità 99
La customer satisfaction fra centralità del cliente e dell'imprenditore 98
Testing a customer satisfaction model for online services 98
Qualità 98
The evaluation of university system in Italy 96
Evaluating citizen satisfaction of public online services: a methodological approach 95
Il miglioramento attraverso il benchmarking: il caso Alitalia spa 95
Environmental Management Systems in the services sector: the case of the hotel trade 95
La certificazione come strumento di gestione delle risorse forestali 94
Fattori qualitativi ed iigienici nella ristorazione collettiva (seconda parte) 94
Ricerca e industria in Italia. Vent'anni del Fondo IMI. Il Caso Fidia. 94
Schumpeter e l'"ipotesi schumpeteriana" 94
Digitalization and prevention of corruption: Opportunities and risks—Some evidence from the Italian university system 93
The adoption of CAF (Common Assessment Framework) as a useful tool for self-assessment in the public sector. The experience of an italian organization. 93
Ipotesi di razionalizzazione energetica in un’industria lattiero casearia 93
The diffusion of TQM model in Italy: a comparison between public and private sector. 92
La qualità nei servizi pubblici 92
International trade and regulation and the effects on quality and certification 92
Qualità e teoria economica 91
Measures and indices of customer satisfaction in the motor industry 91
Education and quality 91
Performance management and competitive strategies of international companies 90
Quality management in Italian Universities: a case study in the University of Cassino and Southern Lazio 89
Quality of education and Deming concept of the Profound Knoweldge 85
Un modello di rilevazione per la misurazione della soddisfazione del cittadino relativamente ai servizi erogati online, 83
Alimenti a base di insetti: proprietà nutrizionali, produzione e prospettive di mercato 82
Un approccio economico alla qualità: la relazione qualità, prezzo e informazione 82
The renewal of public administration: the reference framework 82
Consumer Behaviour Regarding Certified Food 80
CAF Education and self-assessment: an exploratory study on cause-effect internal relation. 79
Digital Regulation of Intellectual Capital for Open Innovation: Industries’ Expert Assessments of Tacit Knowledge for Controlling and Networking Outcome 74
The Effects of Unfair Trading Practices in the Agri-Food Chain from an Environmental Perspective: A Review 74
Il miglioramento della qualità e processi di coinvolgimento degli stakeholder nei servizi alle persone e nel welfare locale; l’esperienza della Regione Lazio 72
Human resources development and competences as a basis for the qualitymanagement within the kaizen approach 72
Acknowledgment to Reviewers of Data in 2020 72
La sostenibilità della filiera agro-alimentare nelle forniture di prodotti deperibili 69
From knowledge to consumption: How consumers perceive food quality 67
Integration between ISO 9000 and ISO 14000: Oppurtunities and limits 66
The willingness to pay in the food sector. Testing the hypothesis of consumer preferences for some made in Italy products 64
Impact of organic and “protected designation of origin” labels in the perception of olive oil sensory quality 64
null 63
La disponibilità a pagare per il Made in Italy. Una ricerca empirica su alcuni prodotti nel settore alimentare 62
Lo sviluppo del mercato della carne sintetica: rassegna sulle potenzialità e sui limiti 59
La gestione della qualità nel settore tessile-abbigliamento 59
Insect-based food products: A scoping literature review 58
null 56
Is Buying Local Food a Sustainable Practice? A Scoping Review of Consumers’ Preference for Local Food 55
Totale 10.316
Categoria #
all - tutte 44.064
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 44.064


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021523 0 0 0 0 0 112 8 111 38 88 28 138
2021/2022641 5 2 5 36 35 2 8 60 160 9 108 211
2022/20232.709 187 223 117 178 152 492 21 156 1.100 12 38 33
2023/2024565 49 38 30 24 30 92 55 80 86 8 8 65
2024/20251.514 79 25 102 30 176 22 168 94 466 47 155 150
2025/20262.427 352 781 376 386 463 69 0 0 0 0 0 0
Totale 10.447