CAPPELLI, Lucio
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 3.914
NA - Nord America 3.782
AS - Asia 2.277
SA - Sud America 229
AF - Africa 47
OC - Oceania 11
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 5
Totale 10.265
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.710
IE - Irlanda 996
CN - Cina 808
SG - Singapore 731
IT - Italia 600
SE - Svezia 594
DE - Germania 457
UA - Ucraina 410
RU - Federazione Russa 376
TR - Turchia 200
HK - Hong Kong 193
BR - Brasile 187
VN - Vietnam 135
GB - Regno Unito 134
FI - Finlandia 109
IN - India 98
FR - Francia 64
CA - Canada 48
PL - Polonia 38
BE - Belgio 30
ZA - Sudafrica 25
ES - Italia 24
AT - Austria 18
AR - Argentina 17
MY - Malesia 16
BD - Bangladesh 15
CZ - Repubblica Ceca 15
JP - Giappone 15
MX - Messico 15
AU - Australia 11
EC - Ecuador 10
NL - Olanda 10
PH - Filippine 10
EG - Egitto 8
IQ - Iraq 8
LT - Lituania 7
LU - Lussemburgo 7
ID - Indonesia 6
RO - Romania 6
CO - Colombia 5
EU - Europa 5
PK - Pakistan 5
PY - Paraguay 5
CH - Svizzera 4
IL - Israele 4
MA - Marocco 4
TH - Thailandia 4
UZ - Uzbekistan 4
LB - Libano 3
PA - Panama 3
PT - Portogallo 3
SA - Arabia Saudita 3
VE - Venezuela 3
ZM - Zambia 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
DK - Danimarca 2
GR - Grecia 2
JO - Giordania 2
KG - Kirghizistan 2
KZ - Kazakistan 2
LV - Lettonia 2
MU - Mauritius 2
NP - Nepal 2
RS - Serbia 2
TN - Tunisia 2
TT - Trinidad e Tobago 2
AM - Armenia 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BB - Barbados 1
BG - Bulgaria 1
CL - Cile 1
CR - Costa Rica 1
CY - Cipro 1
ET - Etiopia 1
GF - Guiana Francese 1
IM - Isola di Man 1
KE - Kenya 1
KR - Corea 1
KW - Kuwait 1
LK - Sri Lanka 1
MD - Moldavia 1
MS - Montserrat 1
NG - Nigeria 1
OM - Oman 1
PS - Palestinian Territory 1
SV - El Salvador 1
TJ - Tagikistan 1
TW - Taiwan 1
Totale 10.265
Città #
Dublin 995
Dallas 643
Chandler 614
Singapore 419
Rome 313
Jacksonville 295
Izmir 183
Nanjing 182
Ashburn 180
Hong Kong 176
The Dalles 166
Boardman 116
Hefei 103
Ann Arbor 97
Beijing 90
Princeton 85
Lawrence 82
Los Angeles 76
Wilmington 75
Woodbridge 74
Brooklyn 70
Moscow 70
Nanchang 69
Dearborn 55
New York 53
Cassino 49
Ogden 47
Dong Ket 44
Ho Chi Minh City 43
Milan 40
Munich 40
Pune 39
Shenyang 37
Seattle 34
Changsha 33
Council Bluffs 33
Inglewood 32
Kunming 32
Santa Clara 31
Warsaw 31
Brussels 30
Hebei 25
São Paulo 24
Tianjin 24
Montreal 23
Des Moines 20
San Francisco 19
Denver 18
Jiaxing 18
Verona 18
Helsinki 17
Johannesburg 17
Stockholm 17
Corsico 15
Orange 15
Tokyo 15
Brno 14
Frankfurt am Main 14
Auburn Hills 13
Hanoi 13
Phoenix 13
Houston 12
Mumbai 12
Brandenburg 11
Murcia 11
Naples 11
Nuremberg 11
Changchun 10
Chennai 10
Lappeenranta 10
Toronto 10
Vienna 10
Ankara 9
Kuala Lumpur 9
Lanzhou 9
North Bergen 9
Orem 9
Poplar 9
Cairo 8
Norwalk 8
Shanghai 8
Boston 7
Haiphong 7
Hangzhou 7
London 7
Luxembourg 7
Assago 6
Charlotte 6
Columbus 6
Guayaquil 6
Mexico City 6
Salerno 6
Zhengzhou 6
Ampang 5
Amsterdam 5
Arezzo 5
Atlanta 5
Bologna 5
Bremen 5
Canberra 5
Totale 6.536
Nome #
Is the "Made in Italy" a key to success? An empirical investigation 192
CAF Education: applicazione, risultati e implicazioni 164
Alcune considerazioni dal punto di vista economico ed ambientale sul confronto tra agricoltura convenzionale e agricoltura alternativa 158
Organic food: a study on demographic characteristics and factors influencing purchase intentions among consumers in pontina province 156
Building new business model from multiple case study research in the Internet of Me 154
Considerazioni sul problema dei rifiuti. Nota II: i rifiuti solidi urbani 150
DETERMINATION OF PERSISTENT ORGANIC CONTAMINANTS IN M. MERLUCCIUS FOR THE EVALUATION OF ENVIRONMENTAL QUALITY AND RISK IN THE FOOD CHAIN 149
Are Consumers Willing to Pay More for a “Made in” Product? An Empirical Investigation on “Made in Italy” 148
Alcune considerazioni sul problema dei rifiuti speciali, tossici e nocivi 144
A Review of the Concept of University 5.0 139
Conventional agricolture and alternative agricolture: a comparison from an economic and environmental point of view 139
A territorial integration approach for the quality of the tourism offer: the SLOT model 138
L'offerta formativa in Italia.L'aggiornamento continuo e lo sviluppo delle conoscenze e delle competenze nel settore "qualità e certificazione". 136
An overview on the inclusion of nutraceutical compounds in functional food 136
Environmental impact of paper industry in Italy: a case study 134
Introduction to the customer satisfaction process oriented model (CS ProMod) 132
La certificazione nel commercio elettronico 130
Quality 5.0: a state-of-the-art literature review 129
Qualità, competitività e innovazione. 129
Asimmetrie di informazione e mercati dei beni di consumo 129
Un modello per la pubblica amministrazione: il Common Assessment Framework 125
Gli oli di oliva italiani:aspetti legislativi e di mercato 124
Quality 5.0 in Higher Education: A Literature Review 123
Gli strumenti di valorizzazione della qualità nel settore turistico. 122
A set of statistical techniques to implement continuous improvment: outcomes of a citizen’s satisfaction survey 122
Asimmetrie di informazione e qualità dei beni di consumo: premesse teoriche per una indagine empirica 121
Peer evaluation to develop benchmarking in the public sector 121
Conventional agriculture and alternative agriculture: a comparison from an economic and environmental point of view 119
Benchmarking: un concetto da precisare 119
Il problema dei rifiuti. Nota III: trattamento e smaltimento finale" 118
Quality and tradition in pdo cheeses a comparative study of cheese-making processes, traditional and industrial, using ft-ir/atr 118
The attitude of consumers towards “Made in Italy” products. An empirical analysis among Italian customers 118
Consumer attitude towards the products "Made in Italy". An empirical investigation 117
Quality and price: two different worlds? 114
A perspective on the potential health risks from PCBs and heavy metals contamination of M. merluccius from Mediterranean Sea 113
Statistical techniques for continuous improvement:a citizen’s satisfaction survey 112
La qualità nelle Aziende Sanitarie Locali 112
Ricerca e industria in Italia. Vent'anni del Fondo IMI. Il caso Sigma Tau. 111
La peer evaluation come strumento per sviluppare il benchmarking nel settore pubblico: risultati di una ricerca sulla diffusione dei percorsi di alta formazione sui temi del TQM destinati alla P.A 110
Qualità in Sanità 109
Customer satisfation e imprenditore schumpeteriano: conflitti e convergenze 108
Determining the authenticity of PDO buffalo mozzarella: an approach based on Fourier transform infrared (MIR-FTIR) spectroscopy and on chemometric tools 108
La riduzione dell'orario di lavoro come strumento di sviluppo economico 107
Customer satisfation: un obiettivo irrinunciabile 106
Prezzo e qualità dei prodotti biologici: indagine sperimentale sul contenuto di carbaryl in alcuni campioni di succo di frutta in commercio 106
I sistemi di gestione qualità e ambiente. Integrazione tra i sistemi conformi alle norme ISO 9000 e ISO 14000 105
Verso l'eccellenza: il modello EFQM 104
Interpretation and Use of CAF 2006 Model. 103
Peer evaluation as a tool to develop benchmarking in the public administrations: a survey to identify a common training scheme 103
La politica industriale e l'innovazione nel settore farmaceutico 102
Fattori qualitativi ed igienici nella ristorazione collettiva 102
Management della qualità 102
The experimental phase of a general Customer Satisfaction management model for online services supplied by public administrations 101
L'evoluzione del concetto di qualità 101
Qualità 100
La customer satisfaction fra centralità del cliente e dell'imprenditore 99
Testing a customer satisfaction model for online services 99
Il miglioramento attraverso il benchmarking: il caso Alitalia spa 97
The evaluation of university system in Italy 97
Evaluating citizen satisfaction of public online services: a methodological approach 96
Fattori qualitativi ed iigienici nella ristorazione collettiva (seconda parte) 96
Ricerca e industria in Italia. Vent'anni del Fondo IMI. Il Caso Fidia. 96
Environmental Management Systems in the services sector: the case of the hotel trade 96
Digitalization and prevention of corruption: Opportunities and risks—Some evidence from the Italian university system 95
La certificazione come strumento di gestione delle risorse forestali 95
Ipotesi di razionalizzazione energetica in un’industria lattiero casearia 95
Schumpeter e l'"ipotesi schumpeteriana" 95
The adoption of CAF (Common Assessment Framework) as a useful tool for self-assessment in the public sector. The experience of an italian organization. 94
Qualità e teoria economica 93
La qualità nei servizi pubblici 93
International trade and regulation and the effects on quality and certification 93
The diffusion of TQM model in Italy: a comparison between public and private sector. 92
Education and quality 92
Quality management in Italian Universities: a case study in the University of Cassino and Southern Lazio 91
Measures and indices of customer satisfaction in the motor industry 91
Performance management and competitive strategies of international companies 90
Quality of education and Deming concept of the Profound Knoweldge 86
Alimenti a base di insetti: proprietà nutrizionali, produzione e prospettive di mercato 83
Un modello di rilevazione per la misurazione della soddisfazione del cittadino relativamente ai servizi erogati online, 83
The renewal of public administration: the reference framework 83
Un approccio economico alla qualità: la relazione qualità, prezzo e informazione 82
Consumer Behaviour Regarding Certified Food 81
CAF Education and self-assessment: an exploratory study on cause-effect internal relation. 80
La sostenibilità della filiera agro-alimentare nelle forniture di prodotti deperibili 79
The Effects of Unfair Trading Practices in the Agri-Food Chain from an Environmental Perspective: A Review 77
Digital Regulation of Intellectual Capital for Open Innovation: Industries’ Expert Assessments of Tacit Knowledge for Controlling and Networking Outcome 74
Il miglioramento della qualità e processi di coinvolgimento degli stakeholder nei servizi alle persone e nel welfare locale; l’esperienza della Regione Lazio 73
Human resources development and competences as a basis for the qualitymanagement within the kaizen approach 73
Acknowledgment to Reviewers of Data in 2020 72
From knowledge to consumption: How consumers perceive food quality 69
Integration between ISO 9000 and ISO 14000: Oppurtunities and limits 67
The willingness to pay in the food sector. Testing the hypothesis of consumer preferences for some made in Italy products 65
Impact of organic and “protected designation of origin” labels in the perception of olive oil sensory quality 64
null 63
La disponibilità a pagare per il Made in Italy. Una ricerca empirica su alcuni prodotti nel settore alimentare 62
Lo sviluppo del mercato della carne sintetica: rassegna sulle potenzialità e sui limiti 61
La gestione della qualità nel settore tessile-abbigliamento 61
Insect-based food products: A scoping literature review 60
null 56
Is Buying Local Food a Sustainable Practice? A Scoping Review of Consumers’ Preference for Local Food 55
Totale 10.486
Categoria #
all - tutte 44.435
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 44.435


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021523 0 0 0 0 0 112 8 111 38 88 28 138
2021/2022641 5 2 5 36 35 2 8 60 160 9 108 211
2022/20232.709 187 223 117 178 152 492 21 156 1.100 12 38 33
2023/2024565 49 38 30 24 30 92 55 80 86 8 8 65
2024/20251.514 79 25 102 30 176 22 168 94 466 47 155 150
2025/20262.602 352 781 376 386 463 244 0 0 0 0 0 0
Totale 10.622