BRAVO, Ilenia
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.473
EU - Europa 1.022
AS - Asia 744
SA - Sud America 286
AF - Africa 36
OC - Oceania 4
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 3.567
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.420
IT - Italia 367
SG - Singapore 241
BR - Brasile 232
CN - Cina 203
VN - Vietnam 140
IE - Irlanda 129
DE - Germania 108
RU - Federazione Russa 81
SE - Svezia 73
HK - Hong Kong 54
FI - Finlandia 47
UA - Ucraina 35
GB - Regno Unito 32
CA - Canada 31
FR - Francia 31
ES - Italia 30
IN - India 26
AR - Argentina 23
TR - Turchia 20
PL - Polonia 18
MX - Messico 14
BD - Bangladesh 13
LT - Lituania 13
AT - Austria 12
EC - Ecuador 12
JP - Giappone 11
ID - Indonesia 10
ZA - Sudafrica 10
CZ - Repubblica Ceca 9
EG - Egitto 8
MA - Marocco 7
CO - Colombia 6
IQ - Iraq 6
NL - Olanda 6
DK - Danimarca 5
AU - Australia 4
BG - Bulgaria 4
PE - Perù 4
PY - Paraguay 4
AE - Emirati Arabi Uniti 3
HN - Honduras 3
HU - Ungheria 3
LU - Lussemburgo 3
MU - Mauritius 3
RO - Romania 3
VE - Venezuela 3
AL - Albania 2
CH - Svizzera 2
CW - ???statistics.table.value.countryCode.CW??? 2
IL - Israele 2
KE - Kenya 2
KZ - Kazakistan 2
LB - Libano 2
MK - Macedonia 2
PK - Pakistan 2
PS - Palestinian Territory 2
RS - Serbia 2
UZ - Uzbekistan 2
BB - Barbados 1
BE - Belgio 1
CL - Cile 1
CR - Costa Rica 1
ET - Etiopia 1
KG - Kirghizistan 1
KW - Kuwait 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LV - Lettonia 1
MD - Moldavia 1
ML - Mali 1
NG - Nigeria 1
NI - Nicaragua 1
OM - Oman 1
PA - Panama 1
PT - Portogallo 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
SN - Senegal 1
SV - El Salvador 1
TN - Tunisia 1
TW - Taiwan 1
UY - Uruguay 1
ZM - Zambia 1
Totale 3.567
Città #
Dallas 758
Singapore 134
Dublin 129
Rome 121
Ashburn 95
Hong Kong 53
Beijing 52
Chandler 50
Ho Chi Minh City 49
The Dalles 43
Cassino 42
Hefei 39
Munich 37
Los Angeles 34
Hanoi 26
Milan 26
New York 26
Dalian 20
Boardman 19
Brooklyn 19
São Paulo 18
Montreal 17
Santa Clara 17
Jacksonville 16
Helsinki 15
Lappeenranta 15
Murcia 15
Denver 14
Warsaw 13
Inglewood 12
Nuremberg 12
Ogden 12
Turku 12
Tokyo 11
Haiphong 10
Houston 10
Stockholm 10
Izmir 9
Naples 9
Seattle 9
Brno 8
Cairo 8
Dong Ket 8
Lawrence 8
Moscow 8
Princeton 8
Atlanta 7
Biên Hòa 7
Johannesburg 7
Mumbai 7
Nanjing 7
North Bergen 7
Orem 7
Poplar 7
Rio de Janeiro 7
Toronto 7
Ankara 6
Boston 6
Chennai 6
Frankfurt am Main 6
Guayaquil 6
Perugia 6
Verona 6
Wilmington 6
Chicago 5
Copenhagen 5
Curitiba 5
Florence 5
London 5
Mexico City 5
Phoenix 5
Turin 5
Belo Horizonte 4
Charlotte 4
Da Nang 4
Des Moines 4
Elk Grove Village 4
Espoo 4
Faenza 4
Gubbio 4
Jakarta 4
Manchester 4
Marano di Napoli 4
Palermo 4
Quito 4
Roubaix 4
Thái Bình 4
Vienna 4
West Jordan 4
Amsterdam 3
Ann Arbor 3
Baghdad 3
Bauru 3
Bologna 3
Cajamarca 3
Casablanca 3
Castellina in Chianti 3
Catania 3
Dearborn 3
Duque de Caxias 3
Totale 2.335
Nome #
A PERSPECTIVE ON THE POTENTIAL HEALTH RISK OF ARSENIC VIA DIETARY INTAKE OF RADISH AND LETTUCE FROM LATIUM 152
Le molecole bioattive dei pomodori e le tecnologie di coltivazione 146
Artificial intelligence in the healthcare sector 139
A Review of the Concept of University 5.0 136
An overview on the inclusion of nutraceutical compounds in functional food 135
Contamination from heavy metals in the erboristic preparations of malva sylvestris 132
Can Hairy Vetch Cover Crop Affects Arsenic Accumulation in Vegetable Crops? 130
Quality 5.0: a state-of-the-art literature review 129
Quality 5.0 in Higher Education: A Literature Review 123
Arsenic accumulation in edible vegetables and health risk reduction by groundwater treatment using an adsorption process 121
Quality and tradition in pdo cheeses a comparative study of cheese-making processes, traditional and industrial, using ft-ir/atr 118
A perspective on the potential health risks from PCBs and heavy metals contamination of M. merluccius from Mediterranean Sea 113
Contaminazione da metalli pesanti in preparazioni erboristiche di malva 107
Sustainability implications of reverse logistics for perishable food products 107
Innovative packaging for a circular and sustainable supply chain 105
Quality management in Italian Universities: a case study in the University of Cassino and Southern Lazio 91
Stagionatura di un formaggio di bufala tipico del basso Lazio: caratteristiche chimico-fisiche e sensoriali 89
Surimi: Focus sulla qualità di prodotto, sul processo produttivo e sul consumo consapevole 88
Life cycle perspective in the textile supply chain: Analysis of Improvement PracticesAnalysis of Improvement Practices 84
La Supply Chain dei prodotti della catena del fresco: impatti ambientali e opportunità di miglioramento 84
Alimenti a base di insetti: proprietà nutrizionali, produzione e prospettive di mercato 83
Natural urban farming as a mean to connect community to sustainable food: the case of demonstration garden in Tor Mancina 83
Consumer Behaviour Regarding Certified Food 81
Dall’agricoltura 4.0 all’agricoltura 5.0: le tecnologie 80
La sostenibilità della filiera agro-alimentare nelle forniture di prodotti deperibili 79
Il Carciofo (Cynara cardunculus scolymus) e il suo ruolo nell’economia circolare 79
Dall’agricoltura 4.0 all’agricoltura 5.0: principali progetti di ricerca italiani 77
The Effects of Unfair Trading Practices in the Agri-Food Chain from an Environmental Perspective: A Review 76
Carbon footprint of hemp and sunflower oil in southern Italy: A case study 71
From knowledge to consumption: How consumers perceive food quality 69
Alimentazione funzionale: sperimentazione di arricchimento di Magnesio in ortive 69
Qualità dei prodotti alimentari e sostenibilità: sperimentazione di un sistema innovativo di fertiirrigazione per il miglioramento qualitativo e delle performances ambientali di prodotti orticoli. 68
Arsenic Uptake in Durum Wheat (Triticum durum Desf.) as Influenced by Soil Tillage Practices and Fertilization Sources in Mediterranean Environment 67
Lo sviluppo del mercato della carne sintetica: rassegna sulle potenzialità e sui limiti 61
Insect-based food products: A scoping literature review 60
Digital transformation in companies and human resources management 58
Packaging alimentare: trade-off tra innovazione e sostenibilità. 57
Packaging innovativi per un sistema alimentare sostenibile 52
Smart City and Internet of Things 42
Integrating product-focused life cycle perspectives in the fresh food supply chain: Revealing intra- and inter-organizational views 41
Magnesio e gusto: come la biofortificazione influisce sul profilo sensoriale delle colture orticole 37
Evaluation of the Quality and Sustainability of Olive Oils by Taster with Different Degrees of Experience 24
From Field to Flavour: Exploring the Sensory Profile of Biofortified Horticultural Products 20
Totale 3.763
Categoria #
all - tutte 12.584
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 12.584


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/202156 0 0 0 0 0 13 0 8 10 8 0 17
2021/202256 0 0 0 2 1 0 0 6 9 1 20 17
2022/2023362 23 23 22 12 11 54 12 17 140 11 21 16
2023/2024216 21 8 28 15 27 15 9 33 36 6 4 14
2024/2025567 26 4 28 12 55 11 59 22 93 93 64 100
2025/20262.368 268 714 448 490 311 137 0 0 0 0 0 0
Totale 3.763