BRAVO, Ilenia
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.440
EU - Europa 1.006
AS - Asia 701
SA - Sud America 280
AF - Africa 28
OC - Oceania 4
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 3.461
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.389
IT - Italia 358
BR - Brasile 227
SG - Singapore 224
CN - Cina 201
IE - Irlanda 129
VN - Vietnam 127
DE - Germania 108
RU - Federazione Russa 80
SE - Svezia 72
HK - Hong Kong 54
FI - Finlandia 47
UA - Ucraina 35
FR - Francia 31
ES - Italia 30
GB - Regno Unito 30
CA - Canada 29
IN - India 25
AR - Argentina 23
TR - Turchia 18
PL - Polonia 16
MX - Messico 14
AT - Austria 12
BD - Bangladesh 12
EC - Ecuador 12
LT - Lituania 12
ID - Indonesia 10
JP - Giappone 10
CZ - Repubblica Ceca 9
EG - Egitto 8
ZA - Sudafrica 7
CO - Colombia 6
MA - Marocco 6
NL - Olanda 6
DK - Danimarca 5
AU - Australia 4
BG - Bulgaria 4
IQ - Iraq 4
PE - Perù 4
HN - Honduras 3
HU - Ungheria 3
LU - Lussemburgo 3
MU - Mauritius 3
PY - Paraguay 3
RO - Romania 3
VE - Venezuela 3
AL - Albania 2
CH - Svizzera 2
CW - ???statistics.table.value.countryCode.CW??? 2
IL - Israele 2
KZ - Kazakistan 2
LB - Libano 2
MK - Macedonia 2
PK - Pakistan 2
RS - Serbia 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
BB - Barbados 1
BE - Belgio 1
CL - Cile 1
CR - Costa Rica 1
KE - Kenya 1
KG - Kirghizistan 1
KW - Kuwait 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LV - Lettonia 1
MD - Moldavia 1
ML - Mali 1
NI - Nicaragua 1
OM - Oman 1
PA - Panama 1
PS - Palestinian Territory 1
PT - Portogallo 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
SV - El Salvador 1
TN - Tunisia 1
TW - Taiwan 1
UY - Uruguay 1
UZ - Uzbekistan 1
ZM - Zambia 1
Totale 3.461
Città #
Dallas 758
Dublin 129
Rome 121
Singapore 121
Ashburn 87
Hong Kong 53
Beijing 52
Chandler 50
Ho Chi Minh City 44
The Dalles 43
Cassino 39
Hefei 39
Munich 37
Los Angeles 32
Milan 26
Hanoi 24
New York 24
Boardman 19
Brooklyn 18
Dalian 18
Santa Clara 17
São Paulo 17
Jacksonville 16
Montreal 16
Helsinki 15
Lappeenranta 15
Murcia 15
Denver 13
Inglewood 12
Nuremberg 12
Ogden 12
Turku 12
Warsaw 11
Tokyo 10
Izmir 9
Naples 9
Seattle 9
Stockholm 9
Brno 8
Cairo 8
Dong Ket 8
Lawrence 8
Moscow 8
Princeton 8
Atlanta 7
Haiphong 7
Mumbai 7
Nanjing 7
North Bergen 7
Poplar 7
Ankara 6
Biên Hòa 6
Boston 6
Frankfurt am Main 6
Guayaquil 6
Perugia 6
Rio de Janeiro 6
Toronto 6
Verona 6
Wilmington 6
Chennai 5
Chicago 5
Copenhagen 5
Curitiba 5
Florence 5
Houston 5
Johannesburg 5
Mexico City 5
Turin 5
Belo Horizonte 4
Charlotte 4
Da Nang 4
Des Moines 4
Elk Grove Village 4
Espoo 4
Faenza 4
Gubbio 4
Jakarta 4
London 4
Manchester 4
Marano di Napoli 4
Orem 4
Palermo 4
Phoenix 4
Quito 4
Roubaix 4
Thái Bình 4
Vienna 4
West Jordan 4
Amsterdam 3
Ann Arbor 3
Bauru 3
Bologna 3
Cajamarca 3
Castellina in Chianti 3
Catania 3
Dearborn 3
Duque de Caxias 3
Düsseldorf 3
Goiânia 3
Totale 2.271
Nome #
A PERSPECTIVE ON THE POTENTIAL HEALTH RISK OF ARSENIC VIA DIETARY INTAKE OF RADISH AND LETTUCE FROM LATIUM 149
Le molecole bioattive dei pomodori e le tecnologie di coltivazione 146
Artificial intelligence in the healthcare sector 136
An overview on the inclusion of nutraceutical compounds in functional food 133
A Review of the Concept of University 5.0 132
Contamination from heavy metals in the erboristic preparations of malva sylvestris 129
Can Hairy Vetch Cover Crop Affects Arsenic Accumulation in Vegetable Crops? 128
Quality 5.0: a state-of-the-art literature review 127
Quality 5.0 in Higher Education: A Literature Review 121
Arsenic accumulation in edible vegetables and health risk reduction by groundwater treatment using an adsorption process 118
Quality and tradition in pdo cheeses a comparative study of cheese-making processes, traditional and industrial, using ft-ir/atr 115
A perspective on the potential health risks from PCBs and heavy metals contamination of M. merluccius from Mediterranean Sea 110
Innovative packaging for a circular and sustainable supply chain 105
Sustainability implications of reverse logistics for perishable food products 105
Contaminazione da metalli pesanti in preparazioni erboristiche di malva 104
Quality management in Italian Universities: a case study in the University of Cassino and Southern Lazio 89
Stagionatura di un formaggio di bufala tipico del basso Lazio: caratteristiche chimico-fisiche e sensoriali 87
Surimi: Focus sulla qualità di prodotto, sul processo produttivo e sul consumo consapevole 86
La Supply Chain dei prodotti della catena del fresco: impatti ambientali e opportunità di miglioramento 84
Life cycle perspective in the textile supply chain: Analysis of Improvement PracticesAnalysis of Improvement Practices 83
Natural urban farming as a mean to connect community to sustainable food: the case of demonstration garden in Tor Mancina 83
Alimenti a base di insetti: proprietà nutrizionali, produzione e prospettive di mercato 82
Consumer Behaviour Regarding Certified Food 80
Il Carciofo (Cynara cardunculus scolymus) e il suo ruolo nell’economia circolare 77
Dall’agricoltura 4.0 all’agricoltura 5.0: le tecnologie 76
Dall’agricoltura 4.0 all’agricoltura 5.0: principali progetti di ricerca italiani 75
The Effects of Unfair Trading Practices in the Agri-Food Chain from an Environmental Perspective: A Review 74
Carbon footprint of hemp and sunflower oil in southern Italy: A case study 69
La sostenibilità della filiera agro-alimentare nelle forniture di prodotti deperibili 69
From knowledge to consumption: How consumers perceive food quality 67
Alimentazione funzionale: sperimentazione di arricchimento di Magnesio in ortive 66
Arsenic Uptake in Durum Wheat (Triticum durum Desf.) as Influenced by Soil Tillage Practices and Fertilization Sources in Mediterranean Environment 65
Qualità dei prodotti alimentari e sostenibilità: sperimentazione di un sistema innovativo di fertiirrigazione per il miglioramento qualitativo e delle performances ambientali di prodotti orticoli. 65
Lo sviluppo del mercato della carne sintetica: rassegna sulle potenzialità e sui limiti 59
Insect-based food products: A scoping literature review 58
Digital transformation in companies and human resources management 56
Packaging alimentare: trade-off tra innovazione e sostenibilità. 54
Packaging innovativi per un sistema alimentare sostenibile 50
Smart City and Internet of Things 40
Integrating product-focused life cycle perspectives in the fresh food supply chain: Revealing intra- and inter-organizational views 39
Magnesio e gusto: come la biofortificazione influisce sul profilo sensoriale delle colture orticole 34
From Field to Flavour: Exploring the Sensory Profile of Biofortified Horticultural Products 17
Evaluation of the Quality and Sustainability of Olive Oils by Taster with Different Degrees of Experience 15
Totale 3.657
Categoria #
all - tutte 12.430
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 12.430


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/202156 0 0 0 0 0 13 0 8 10 8 0 17
2021/202256 0 0 0 2 1 0 0 6 9 1 20 17
2022/2023362 23 23 22 12 11 54 12 17 140 11 21 16
2023/2024216 21 8 28 15 27 15 9 33 36 6 4 14
2024/2025567 26 4 28 12 55 11 59 22 93 93 64 100
2025/20262.262 268 714 448 490 311 31 0 0 0 0 0 0
Totale 3.657