Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 103
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Presenza di metalli quale indice di qualità nel pescato delle coste laziali. 1-gen-2008 Papetti, Patrizia; Iannucci, Enrica; Attanasio, Sonia; Bravo, I.
TECHNOLOGICAL INNOVATION IN THE ENERGETIC SYSTEM AND CLIMATIC POLICIES OF THE DEVELOPMENT PERSPECTIVE TO THE YEAR 2030 1-gen-2008 Campana, P.; Papetti, Patrizia
La componente minerale e alcuni parametri qualitativi dei mieli prodotti nel basso Lazio. 1-gen-2009 Papetti, Patrizia; Iannucci, Enrica; Attanasio, S.; Bravo, I.
Uno sviluppo sostenibile del Lazio: La metodologia ICZM ( parte II) 1-gen-2009 Papetti, Patrizia; Attanasio, Sonia; Sammartino, Guglielma
La componente minerale e alcuni parametri qualitativi dei mieli prodotti nel basso Lazio 1-gen-2009 Papetti, Patrizia; Attanasio, S; Iannucci, Enrica
La gestione integrata delle coste: aspetti economici e territorial 1-gen-2009 DE VINCENZO, Domenico; Fonseca, G; Papetti, Patrizia
Uno sviluppo sostenibile delle coste del Lazio: Linee guida per l'area pilota Terracina/Ostia 1-gen-2009 de Vincenzo, D.; Papetti, P.
Heavy metals in the fishery products of low Lazio and the use of metallothionein as a biomarker of contamination 1-gen-2009 Papetti, Patrizia; G., Rossi
MULTIVARIATE MONITORING OF QUALITY OF A SPARKLING WINE 1-gen-2011 Di ruzza, G.; Papetti, Patrizia
The geographic discrimination of honeys through investigation of mineral contents and common chemical quality parameters 1-gen-2011 Papetti, Patrizia; Carelli, Angela
Development of a Rapid Soil Water Content DetectionTechnique Using Active Infrared Thermal Methods forIn-Field Applications 1-gen-2011 F., Antonucci; F., Pallottino; C., Costa; V., Rimatori; S., Giorgi; Papetti, Patrizia; P., Menesatti
Accumulation of heavy metals to assess the health status of swordfish in a comparative analysis of Mediterranean and Atlantic areas 1-gen-2011 S., Damiano; Papetti, Patrizia; P., Menesatti
THE IMPORTANCE OF LIFE CYCLE ASSESSMENT FOR ENVIRONMENTAL SUSTAINABILITY IN MOZZARELLA CHEESE SECTOR: AN EMPIRICAL ANALYSIS 1-gen-2012 Arcese, G.; Lucchetti, M. C.; Papetti, Patrizia
ARSENIC LEVELS IN MILK AND MOZZARELLA CHEESE FROM LAZIO REGION 1-gen-2012 Papetti, Patrizia; Arcese, G.; Lucchetti, M. C.
A RFID web-based infotracing system for the artisanal Italian cheese quality traceability. 1-gen-2012 Papetti, Patrizia; Costa, C; Antonucci, F; Figorilli, S; Solaini, S; Menesatti, P.
Organic food: a study on demographic characteristics and factors influencing purchase intentions among consumers in pontina province 1-gen-2013 Attanasio, Sonia; Carelli, Angela; Cappelli, Lucio; Papetti, Patrizia
Composition and sensory analysis for quality evaluation of a typical italian cheese: influence by ripening period. 1-gen-2013 Papetti, Patrizia; Carelli, Angela
IL CONSUMATORE DEI BENI DI LUSSO 1-gen-2014 Carelli, Angela; A., Nardone; Papetti, Patrizia
Open innovation in the food and beverage industry: green supply chain and green innovation 1-gen-2015 Arcese, Gabriella; Flammini, Serena; Azevedo, Jovane Medina; Papetti, Patrizia
Cobalt-chromium alloys in dentistry: An evaluation of metal ion release 1-gen-2015 Lucchetti, Maria Claudia; Fratto, Giovanni; Valeriani, Federica; Vittori, Elisabetta De; Giampaoli, Saverio; Papetti, Patrizia; Spica, Vincenzo Romano; Manzon, Licia
Mostrati risultati da 41 a 60 di 103
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile