Sfoglia per Autore
Presenza di metalli quale indice di qualità nel pescato delle coste laziali.
2008-01-01 Papetti, Patrizia; Iannucci, Enrica; Attanasio, Sonia; Bravo, I.
TECHNOLOGICAL INNOVATION IN THE ENERGETIC SYSTEM AND CLIMATIC POLICIES OF THE DEVELOPMENT PERSPECTIVE TO THE YEAR 2030
2008-01-01 Campana, P.; Papetti, Patrizia
La componente minerale e alcuni parametri qualitativi dei mieli prodotti nel basso Lazio.
2009-01-01 Papetti, Patrizia; Iannucci, Enrica; Attanasio, S.; Bravo, I.
Uno sviluppo sostenibile del Lazio: La metodologia ICZM ( parte II)
2009-01-01 Papetti, Patrizia; Attanasio, Sonia; Sammartino, Guglielma
La componente minerale e alcuni parametri qualitativi dei mieli prodotti nel basso Lazio
2009-01-01 Papetti, Patrizia; Attanasio, S; Iannucci, Enrica
La gestione integrata delle coste: aspetti economici e territorial
2009-01-01 DE VINCENZO, Domenico; Fonseca, G; Papetti, Patrizia
Uno sviluppo sostenibile delle coste del Lazio: Linee guida per l'area pilota Terracina/Ostia
2009-01-01 de Vincenzo, D.; Papetti, P.
Heavy metals in the fishery products of low Lazio and the use of metallothionein as a biomarker of contamination
2009-01-01 Papetti, Patrizia; G., Rossi
MULTIVARIATE MONITORING OF QUALITY OF A SPARKLING WINE
2011-01-01 Di ruzza, G.; Papetti, Patrizia
The geographic discrimination of honeys through investigation of mineral contents and common chemical quality parameters
2011-01-01 Papetti, Patrizia; Carelli, Angela
Development of a Rapid Soil Water Content DetectionTechnique Using Active Infrared Thermal Methods forIn-Field Applications
2011-01-01 F., Antonucci; F., Pallottino; C., Costa; V., Rimatori; S., Giorgi; Papetti, Patrizia; P., Menesatti
Accumulation of heavy metals to assess the health status of swordfish in a comparative analysis of Mediterranean and Atlantic areas
2011-01-01 S., Damiano; Papetti, Patrizia; P., Menesatti
THE IMPORTANCE OF LIFE CYCLE ASSESSMENT FOR ENVIRONMENTAL SUSTAINABILITY IN MOZZARELLA CHEESE SECTOR: AN EMPIRICAL ANALYSIS
2012-01-01 Arcese, G.; Lucchetti, M. C.; Papetti, Patrizia
ARSENIC LEVELS IN MILK AND MOZZARELLA CHEESE FROM LAZIO REGION
2012-01-01 Papetti, Patrizia; Arcese, G.; Lucchetti, M. C.
A RFID web-based infotracing system for the artisanal Italian cheese quality traceability.
2012-01-01 Papetti, Patrizia; Costa, C; Antonucci, F; Figorilli, S; Solaini, S; Menesatti, P.
Organic food: a study on demographic characteristics and factors influencing purchase intentions among consumers in pontina province
2013-01-01 Attanasio, Sonia; Carelli, Angela; Cappelli, Lucio; Papetti, Patrizia
Composition and sensory analysis for quality evaluation of a typical italian cheese: influence by ripening period.
2013-01-01 Papetti, Patrizia; Carelli, Angela
IL CONSUMATORE DEI BENI DI LUSSO
2014-01-01 Carelli, Angela; A., Nardone; Papetti, Patrizia
Open innovation in the food and beverage industry: green supply chain and green innovation
2015-01-01 Arcese, Gabriella; Flammini, Serena; Azevedo, Jovane Medina; Papetti, Patrizia
Cobalt-chromium alloys in dentistry: An evaluation of metal ion release
2015-01-01 Lucchetti, Maria Claudia; Fratto, Giovanni; Valeriani, Federica; Vittori, Elisabetta De; Giampaoli, Saverio; Papetti, Patrizia; Spica, Vincenzo Romano; Manzon, Licia
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile